8
شهریور

آنچه در مورد محصولات لبنی پس از عدم تحمل لاکتوز (و عدم تحمل لاکتوز) در 15 سال گذشته آموخته ام. : غذای مقوی


من می خواهم این مقاله را در مورد عدم تحمل لاکتوز (نه الکل در شیر) انجام دهم به این امید که افرادی که به تازگی متوجه شده اند که عدم تحمل لاکتوز دارند یا می خواهند از لاکتوز اجتناب کنند ، خود را از دردسر نجات دهند و اشتباه نکنند. در 15 سال گذشته ساخته شده است

عدم تحمل لاکتوز چیست؟

این زمانی است که بدن ما نمی تواند قند موجود در شیر به نام لاکتوز را تجزیه کند.

بدن ما از آنزیمی به نام لاکتاز برای تجزیه این قند استفاده می کند تا بتوانیم آن را وارد بدن خود کنیم. اما افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز لاکتاز کافی ندارند. این محصول از روده کوچک است.

حدود 40 درصد از افراد تا 2 سالگی عدم تحمل لاکتوز را دارند و می توانند باعث مواردی مانند گاز ، تورم و اسهال شوند.

بسیاری از مردم نمی دانند که افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند ، می توانند انواع مختلفی از شیر را بدون عوارض جانبی مصرف کنند.

مثلا: چدار اضافی بالغ ، Parmigiano Reggiano ، Comté همه پنیرهای سفتی هستند که (در صورت بالغ شدن) لاکتوز کمتری در مقایسه با شیر ، کره یا پنیر گاو نرم دارند. این به این دلیل است که روند پیری لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند.

https://www.nutrition.org.uk/nutritionscience/allergy/lactose-intolerance.html؟start=2

شما آن را به ویژه در پیرمردهای قدیمی Reggiano مشاهده می کنید – کریستال های کوچکی که نشانه این تبدیل هستند.

پنیرهای دیگر مانند شیر بز ، شیر گوسفند یا شیر گاومیش هنوز لاکتوز کمتری دریافت نکرده اند ، اما به دلیل وجود پروتئین و سایر اسیدهای چرب ، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این شیرها به راحتی هضم می شوند.

https://www.healthline.com/nutrition/does-goat-milk-have-lactose#lactose-in-goat-milk

البته ، اگر شما به شیر حساسیت دارید ، نمی توانید پنیر یا شیر بخورید ، و افرادی که به این بیماری حساسیت ندارند باید از مصرف شیر خودداری کنند ، اما مهم است که به دوستان خود که به لاکتوز حساسیت دارند ، اطلاع دهید ، اما انواع مختلفی از پنیر وجود دارد. آنها (احتمالاً) می توانند به خوبی هضم شوند.

واقعاً شما طرفدار پنیر عدم تحمل لاکتوز هستید.

سلب مسئولیت: من متخصص تغذیه یا پزشک نیستم ، قبل از تغییر رژیم غذایی باید با پزشک خود مشورت کنید.

همچنین می توانید همه بررسی های جالبی که در مورد شیر بز انجام شده و مقایسه آن با سایر شیرها را در اینجا بخوانید:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29153153/