9
شهریور

آیا خوردن غذای اصلی بعد از ظهر مزیتی دارد؟ آیا ادبیاتی برای حمایت از این موضوع وجود دارد؟ : غذای مقوی


و به تازگی متوجه شدم که قرن هاست که افراد شاغل در اروپا مهمترین وعده غذایی خود را بعد از ظهر می خورند. صبحانه را می توان صبح مانند تخم مرغ ، شیر یا چیزی که می توان یک شب بدون نظارت مانند بلوط تهیه کرد ، میل کرد. شام بعد از ظهر لذت می برد و یک وعده غذایی سنگین شامل ماهی ، گوشت ، سبزیجات و کربوهیدرات ها است تا بتوانید در طول روز به سختی کار کنید و شام وعده های غذایی کوچک ، سوپ ، گوشت پخته و غیره خواهد بود.

مد شده است که طبقه بالا (افرادی که کل روز گند می زنند) شام را بعداً و کمی بعد تا پایان شام به تعویق بیندازند. انقلاب صنعتی این قرارداد را مهر و موم کرد زیرا ساعات کار محدود باعث می شد که کارگران وقت خود را برای صرف ناهار فقط بعد از ظهر نداشته باشند.

وقتی آن را در نظر می گیرید ، منطقی نیست که چرا قبل از شلوغ ترین ساعت روز سبک غذا می خورید و فقط خود را از خواب و خواب سیر می کنید؟ آنجاست که با یک حمام شکر عصرانه به پایان خواهید رسید. من حتی تا آنجا پیش می روم که تخمین می زنم سیری در شلوغ ترین ساعات روز عامل اصلی در مورد رژیم غذایی است.

آیا ادبیاتی در مورد زمان خوردن بزرگترین وعده غذایی در روز وجود دارد؟