16
شهریور

آیا دانه ها پس از پخت در فر هنوز ارزش غذایی خود را حفظ می کنند؟ : غذای مقوی


من یک دستور / کیک پیدا کردم که با شاهدانه ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو تهیه شده بود (به علاوه تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام و کمی شکر قهوه ای). من این را ایجاد کردم تا من و دوستانم بتوانیم هر روز مقدار مناسب “دانه های فوق العاده” را به راحتی و بدون بی اثر دریافت کنیم. یک نان یک هفته طول می کشد. با این حال ، من هرگز بررسی نکردم که آیا دانه ها را به این ترتیب کشتم ، آیا مواد مغذی را از بین بردم یا نه. آیا شنیدن افکار خوب است؟