17
شهریور

آیا می توان “ناسالم” را با غذا مقایسه کرد؟ : غذای مقوی


اگر راهی هدفمند برای مقایسه اختلالات خوردن وجود دارد ، برایم جالب است. به عنوان مثال ، یکی از غذاهای دارای چربی بیش از حد نسبت به غذای دیگر حاوی نمک یا شکر بیش از حد است. هر دو برای سلامتی مضر هستند اما چه کسی بدتر است؟

یا خوردن بیش از حد گوشت قرمز را با ماهی با شمشیر ماهی زیاد (که میزان جیوه آن زیاد است) مقایسه کنید. من فکر می کنم مردم هر روز تصمیمات زیادی می گیرند و به دنبال غذای خوب با قیمت مناسب هستند اما مواد آن را می خوانند (بیشتر چیزها حاوی 50 ماده هستند) و غرق در اطلاعات زیادی در مورد ایده های سالم اما نه اشتباه هستند. خوب است اگر راهی وجود داشته باشد که ناسالم ، مثلا قند ذرت با فروکتوز بالا را با یک آب نبات مقایسه کنیم. شکر به یکدیگر سپس افراد می توانند به راحتی گزینه ناسالم را انتخاب کنند ، به ویژه هنگامی که مقرون به صرفه هستند ، جایی که گزینه های آنها خیلی خوب نیست.