9
شهریور

آیا همه PUFA ها یکسان هستند؟ PUFA از منابع سالم مانند ماهی یا آجیل باید بهتر از PUFA از روغن های گیاهی باشد ، درست است؟ : غذای مقوی


خیر ، همه اسیدهای چرب اشباع نشده متفاوت هستند. هر اسید چرب خاصیت خاص خود را دارد. طبقه بندی آنها به عنوان اشباع ، غیر اشباع و چند غیر اشباع گیج کننده و بی معنی است.

همین امر در مورد طبقه بندی های دیگر نیز صادق است … اسیدهای چرب اشباع نیز متفاوت هستند. به عنوان مثال ، در طول زنجیره.

بسته به محل اولین نقطه ناسالم تا انتهای زنجیره ، اسیدهای چرب اشباع نشده مشخصاً متفاوت است. در مورد کربن سوم تا آخر ، “امگا 3” نامیده می شود. در حالی که در ششمین اتم کربن “امگا 6” است. در نهم آن “امگا 9” است (اگرچه معمولاً تک اشباع نیست). موارد دیگر نیز وجود دارد ، به عنوان مثال: امگا 7. تعداد پیوندهای دوگانه نیز ممکن است متفاوت باشد. مانند اسیدهای چرب اشباع شده ، این اسیدهای چرب نیز از نظر طول زنجیره متفاوت هستند.