23
شهریور

آیا یک غذای کاملاً سرد حاوی نشاسته مقاوم (مانند سیب زمینی ، جو دوسر) فقط چند کالری دارد؟ : غذای مقوی


من کمی با کرمهای مقاوم اشتباه گرفته ام. من می دانم که نشاسته مقاوم نسبت به نشاسته معمولی کالری کمتری دارد و می دانم که نشاسته مقاوم وقتی پخته می شود و سپس کاملاً سرد می شود (و وقتی کاملا خام است؟) تشکیل می شود. بنابراین اگر سیب زمینی آب پز دارید ، کالری کمتری نسبت به زمانی که تازه پخته و داغ است ندارید؟

فکر می کنم یک بار آن را در یک نظر خواندم ، اما در مورد نحوه کار آن کمی گیج بودم. وقتی در گوگل جستجو کردم ، فقط به من گفتند که مقاومت نشاسته کالری چندانی ندارد اما این چیزی نیست که در واقع در مورد کالری موجود در غذا در طول این فرآیند اتفاق می افتد.

همچنین ، اگر من اینجا هستم – یخچال “کاملاً خنک” چطور؟ اتاق؟ یخچال؟