10
شهریور

استخوان های تهیه غذای جامد چیست؟ : غذای مقوی


من قصد دارم بعد از یک وقفه کوتاه به آشپزی بازگردم. من روزانه 2 وعده غذا می پختم ، ناهار یک غذای پر پروتئین مانند مرغ ، ماهی یا گوشت گاو بود و شام ماکارونی سبوس دار بود که با سس سبزیجات مخلوط تهیه می شد. من می توانستم مجدداً از این دارو استفاده کنم ، اما نگرانم که ممکن است وقت کافی برای رژیم غذایی مغذی را نداشته باشم.

چه چیزهای ساده ای برای استفاده و چند منظوره در تهیه غذای من وجود دارد؟ کدام سبزیجات ، میوه ها ، گوشت ها را باید در اولویت قرار دهم تا مصرف مواد مغذی را افزایش دهم و عوارض را کاهش دهم؟