15
شهریور

اسیدهای فیک در جو دوسر شبانه؟ : غذای مقوی


بسیاری از جو دو سر یک شب بدون اسید (یعنی آب لیمو) می جوشند و این من را گیج می کند زیرا:

هدف از جو دو سر تجزیه اسیدهای چرب است که هنوز در جو دوسر وجود دارد.

اسید فیتیک با مواد معدنی مهم مانند روی و آهن ارتباط دارد ، بنابراین بدن شما در حالی که هنوز در جو دوسر خود هستید از این مواد مغذی استفاده نمی کند. بنابراین ، حذف اسید پیک قبل از مصرف غلات مهم است. (به همین دلیل است که اغلب اوقات شما باید سبزیجات / حبوبات را به عنوان بخشی از برنامه معمول آشپزی خود جوانه بزنید).

این اطلاعات همچنین از جستجوی … نه چندان دور پیش آمده بود lol (اما من به NCBI نگاه کردم و نه ناگهان به سایت).

و من بسیاری از وبلاگ ها را دیده ام که می گویند “وای فراموش کردیم بگوییم باید آب لیمو یا سرکه سیب اضافه کنیم!” به دلایلی که در بالا ذکر شد. اما هیچکدام از مکان های آشپزی به این نکته اشاره نکردند ؟؟ شاید این یکی از مواردی باشد که معمولاً احساس می شود مردم نیازی به توصیف ندارند؟

من در واقع یک بلوط PB 1 موز و هزار گربه درست کردم و یک آب لیمو “splash” اضافه کردم. اگر تعجب می کنید ، من نمی توانم آب لیمو را احساس کنم اما با این Idk چقدر باید به آن اضافه کنید (در مقایسه با جو دوسر) تا اسید شیشه ای را به درستی تجزیه کنید.

به طور کلی: چگونه می توان مزایای سلامتی بلوط شبانه را دریافت کرد اگر مانع از خوردن پیک اسید نشود؟

به هر حال ، اگر در هر یک از این موارد اشتباه می کنم ، لطفاً به من اطلاع دهید!