28
شهریور

تعاریف غذاهای تغذیه ای ، چگونه می توان از آنها برای تشخیص “شفا” استفاده کرد؟ : غذای مقوی


با سلام ، من سعی می کنم در مورد تغذیه سالم اطلاعاتی کسب کنم و در سال هستم که آیا محاسبه ساده ای بر اساس اطلاعات غذایی ارائه شده توسط مارک های غذایی برای تعیین سطح سلامتی یک غذا وجود دارد. کالا؟ به عنوان مثال فکر می کنم پروتئین در کیلوکالری مفید باشد؟

به عنوان مثال ، در نروژ ، اطلاعات غذایی اغلب در غذا “100 گرم” نامیده می شود و محتوای آن شامل kj ، kcal ، پروتئین ، قند ، چربی های اشباع ، چربی های اشباع نشده ، کربوهیدرات ها ، نمک ، snsetra است.

با احساس من فکر می کنم پروتئین بالایی دارم ، کالری و کربوهیدرات کم نشان دهنده سطح بالاتری از “سلامتی” است ، در حالی که kj / kcal بالا ، چربی اشباع شده و پروتئین کم اغلب نام غذا را “کمتر سالم” می نامند.

بنابراین ، آیا اطلاعات رژیم غذایی وجود دارد که بتوان در این زمینه استفاده کرد؟

چند نمونه از غذاهای سالم که می توانند با برچسب مواد غذایی نشان داده شوند چیست؟

واقعاً چه چیزی “غذای سالم” را از مارک مغذی متمایز می کند؟

آیا نسبت / رابطه خاصی وجود دارد؟

ممنون از همه اطلاعات لازم