30
شهریور

جو دوسر سرخ شده سالم (کدو تنبل!) – کیت غذای واقعی می خورد


این جو دوسر سرخ شده سالم ، راهی عالی است تا طعم فصل مورد علاقه خود را در یک غذای خوشمزه بدست آورید. جو دوسر ، ادویه جات داغ ، کدو تنبل کنسرو شده و یک تکه شکلات کاراملی این سبزی بو داده خوشمزه را برای پاییز امسال ضروری می کند.

کدو تنبل بلغور جو دوسر در یک بشقاب با غلات و کشمش آماده شده است

من فکر می کنم با گذراندن دوران مدرسه در مدرسه ، همه ما به دستور العمل هایی برای خانواده های سریعتر و سالمتر در زرادخانه خود نیاز داریم.

جو دوسر پخته بهتر است صبح روز دویدن باشد زیرا می توانید یکبار آن را درست کنید ، سپس یکی دو روز بعد که بچه ها برای خروج به موقع از درب خانه عجله می کنند مربع درست کنید. دو پسر من عاشق جو دوسر سرخ شده هستند و من اضافه می کنم که خوردن آن با سس راحت تر است و برای توس کمی گیج کننده تر از جو دوسر تهیه شده با فرنی است.

خوشبختانه این جو دوسر سرخ شده سالم (با کدو تنبل!) همه جعبه ها را چک می کند. آن را روی چیزی که می خواهید تهیه کنید: میوه تازه ، کره بادام زمینی ، کشمش یا آب افرا برای کاهش آن.

مواد لازم برای بلغور جو دوسر کدو سرخ کرده

  • جو دوخته ، نه جو سریع یا آهن شکسته
  • پوره کدو تنبل. مطمئن شوید مخلوط پای کدو تنبل نیست که چیز دیگری به آن اضافه شده است
  • تخم مرغ، که این ساختار شبیه به کیک را به آن می بخشد
  • شیر برای رطوبت
  • وانیل برای عمق آن
  • ادویه پای دارچین و کدو تنبل زیرا این ترکیب با کدو تنبل به خوبی بازی می کند
  • سیره طعم می دهد
  • انگور خشک و شکر قهوه ای فقط برای کمی شیرینی!

مواد ضروری برای جو دوسر سرخ شده سالم

طرز تهیه جو دوسر سرخ شده

مانند بسیاری از محصولات پخته شده ، این دستور العمل از روش “مافین” در حالت مرطوب ، در خشک استفاده می کند ، مخلوط کرده و سپس می پزد. من دوست دارم از ویسک استفاده کنم تا مواد خوب مخلوط شوند و کمی قرمز شوند.

وقتی همه چیز مخلوط شد ، به تابه (چرب شده و روی آن را با کیک چرب کرده اید) اضافه کنید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آماده شود ، سرخ کنید.

جو دوسر در یک کاسه و مواد مایع در یک کاسه جداگانه با همزن برقی

نکته حرفه ای: کمی شکر قهوه ای به آن اضافه کنید و ظرف را در پنج دقیقه آخر زمان پخت به بالاترین ماهیتابه منتقل کنید تا یک خمیر کوچک به دست آید. این دستور غذا خیلی شیرین نیست (بنابراین واقعاً دوستدار بچه ها است!). اما بعداً می توانید شیرینی بیشتری به بشقاب خود اضافه کنید یا در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

کدو تنبل یک رنگ نارنجی زیبا می دهد که برای سفره پاییزی پاییزی شما مناسب است. رویه ها را بگذارید و بگذارید هرکسی غذای خوشمزه خانوادگی خودش را درست کند.

جو دوسر سرخ شده سالم با کدو تنبل در یک تابه مربع شکل با شکر قهوه ای و کشمش در کنار آن

سوالات متداول سوالات پخته شده جو دوسر

چه نوع ظرف پختی با بلغور جو دوسر سرخ شده بهتر جواب می دهد؟

ظرف کیک (8 8 8) یا بشقاب آهنی در این دستور غذا مثرتر است. اگر از چیز بزرگتری استفاده می کنید ، بلغور جو دوسر لاغر می شود و می توان آن را تنظیم کرد. من مخصوصاً وقتی ورزشگاه در قسمت ضخیم است دوست دارم. موهای او زیبا و رنگارنگ با بافتی نرم و کرکی در قسمت داخلی است.

چگونه جو دوسر سرخ شده را ذخیره کنم؟ چقدر طول می کشد؟

توصیه می کنم بلغور جو دوسر را که تهیه کرده اید به محض سرد شدن به صورت مربع برش دهید و سپس آن را در یخچال در یک ظرف بزرگ نگهداری کنید. حداقل 3-4 روز دوام می آورد. وقتی آماده سرو هستید ، مجدداً در یک اجاق کوچک یا یک توستر قرار دهید و بشقاب های مورد علاقه خود را اضافه کنید. ساده!

سرو جو دوسر سرخ شده با موز در یک بشقاب

دستور العمل جایگزین

از هر شیری که دوست دارید استفاده کنید

شیر بادام ، شیر سویا ، سس شیر یا سایر گزینه ها در اینجا خوب است.

تخم مرغ های کنسرو شده را هم بزنید تا گیاهخوار شود

با امضای “تخم مرغ” برای تخم مرغ ، این دستور را گیاهخواری کنید. 1 قاشق غذاخوری ماری جوانا + 3 قاشق غذاخوری آب = 1 تخم مرغ. فقط مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا غلیظ شود ، سپس مانند تخم مرغ اضافه کنید.

طرز تهیه آن بدون گلوتن

مطمئن شوید که از نارگیل بدون گلوتن تأیید شده استفاده می کنید. در غیر این صورت ، این دستور غذا در حال حاضر فاقد گلوتن است!

یک مربع کدو تنبل سرخ شده و موز در یک بشقاب با چنگال

من طرفدار بسیاری از دستور العمل ها هستم که وقتی روز سرد می شود واقعا احساس خوب و آرامش بخشی دارم. این یکی با یک فنجان قهوه دودی کنار آن چیزی است که من واقعاً در صبح پاییزی می خواهم!

بدیهی است که من چیزی برای بلغور جو دوسر سرخ کرده دارم زیرا در این سالها تغییر زیادی کرده ام. اگر این دستور غذا را دوست دارید ، آناناسی را که من با بلغور جو دوسر تفت داده شده ، تخم مرغ ، بلغور جو دوسر بو داده ، بلغور جو دوسر سیب سرخ شده یا بلغور جو دوسر تهیه شده با بادام قهوه ، بررسی کنید.

جو دوسر سرخ شده سالم

این جو دوسر سرخ شده سالم بهترین راه برای به دست آوردن طعم های دلخواه در یک غذای خوشمزه است. جو دوسر ، ادویه جات داغ ، کدو تنبل کنسرو شده و چیپس شکلاتی کارامل شده همه این مواد مغذی خوشمزه را برای پخت و پز می سازند.

کلید واژه ها جو دوسر ، کدو ، ادویه کدو تنبل

مخلوط کردن

  • 2 فنجان جو دو سر
  • 1 قاشق لویورا
  • 1 قاشق عطر
  • 1/4 قاشق کیک کدو
  • 1/4 قاشق سیره کوشر
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 1 تخم مرغ
  • 1.5 فنجان شیر یا جایگزین های شیر
  • 1 قاشق عصاره وانیل
  • 1/4 فنجان انگور لازم نیست
  • 1 سوترو شکر قهوهای

دستورالعمل ها

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک تابه فلزی مربع 8 8 8 با روکش نچسب و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. ویژه.

  • دانه ها را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

  • کدو تنبل را به وانیل در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب بردارید.

  • مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا فقط مخلوط شوند. کشمش ها را (در صورت استفاده) تا بزنید و داخل تابه بریزید. روی آن را با شکر قهوه ای بریزید.

  • به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که تمام شود بپزید. از فر خارج کرده و قبل از برش دادن 5 تا 10 دقیقه بگذارید.

عکس توسط Leanne Ray در Healthyish Appetite.