6
شهریور

ساختن یک غذای بلغور جو دوسر “کامل”: یک غذای مقوی


من نحوه پخت بلغور جو دوسر روزانه خود را با شما به اشتراک می گذارم. قول می دهم نه تنها سالم بلکه خوشمزه است. من یک دستور بسیار مفید دارم که با توجه به آنچه در انبار دارم تنظیم می شود. حدود 2 قسمت بلوط ، 1 قسمت میوه خشک ، 1 قسمت دانه ، روغن قطره ای.

دستور غذا با جزئیات بیشتر:

40 گرم جو دوسر

25 گرم میوه خشک (زردآلو ، انگور ، خرما ، انجیر ، کرن بری …)

25 گرم بادام زمینی و دانه ها (دانه کتان آسیاب شده ، نوک کاکائو ، پپیتا ، ورقه های بادام ، کنوت ، چیا …)

روغن زیتون یا نارگیل 5 گرم

نمودار نمک

اینها شامل چوب دارچین ، وانیل ، ادویه جات ، گلاب ، پودر کاکائو و…

آب جوش را بپوشانید (20 دقیقه برای روش قدیمی یا بلافاصله برای جو سریع)