شگفتی های انگور


خواص انگور

تهران (پانا) – انگور میوه ای با طعمی منحصر به فرد و ارقام شگفت انگیز فراوان است که به عنوان یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان شناخته می شود. بیش از ۲۰ هزار نوع انگور مختلف در جهان وجود دارد. این میوه های شیرین و دوست داشتنی که در مناطق گرم دنیا می رویند سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

به گزارش مردم ۲۴، انگور میوه ای است که از هزاران سال پیش کشت می شده و از زمان های بسیار دور مورد ستایش بوده است. دانه انگور؛ به صورت خوشه ای روی درختی به نام مو رشد می کند. این میوه های دوست داشتنی محصولات آماده زیادی دارند. کیفیت انگور در کنار طعم بی نظیر آن، آن را به یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان تبدیل کرده است.

انگور انگور

انگور میوه ای با ارزش و همه کاره است. به دلیل سطح بالای بسیاری از مواد معدنی مهم، همواره مورد توجه بوده است.

جالب است بدانید که یک فنجان یا ۱۵۰ گرم انگور حاوی: کالری: ۱۰۴، کربوهیدرات: ۲۷.۳ گرم، پروتئین: ۱.۱ گرم، چربی: ۰.۲ گرم، فیبر: ۱.۴ گرم، ویتامین C: 27 درصد است. : ۲۸ درصد مصرف روزانه، تیامین: ۷ درصد مصرف روزانه، ریبوفلاوین: ۶ درصد مصرف روزانه، ویتامین B6: 6 درصد مصرف روزانه، پتاسیم: ۸ درصد نوشیدنی روزانه، مس: ۱۰ درصد روزانه. منگنز: ۵ درصد از مصرف روزانه. در ادامه با برخی از این خواص آشنا خواهید شد.

انگور و تقویت استخوان

یکی از خواص انگور تقویت استخوان است. انگور منبع عالی ریزمغذی هایی مانند مس، آهن و منگنز است و وجود همه این مواد مغذی برای ساخت و تقویت استخوان ها ضروری است. افزودن انگور به رژیم غذایی روزانه از مشکلات مرتبط با افزایش سن از جمله پوکی استخوان جلوگیری می کند. وجود منگنز در بدن بسیار ضروری است و به متابولیسم پروتئین، تولید کلاژن و عملکرد سیستم عصبی کمک می کند.

انگور سرشار از آنتی اکسیدان است

خواص انگور به دلیل تعداد زیادی از ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن فواید انگور را افزایش می دهد و از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند، قند خون را کاهش می دهد و از ظهور یا توسعه سرطان جلوگیری می کند.

انگور؛ یک مرطوب کننده طبیعی و ملایم

جالب است بدانید انگور می تواند به عنوان یک کرم و مرطوب کننده طبیعی از پوست دست و صورت محافظت کند. عصاره هسته انگور منبع غنی ویتامین E است و به دلیل وجود این ویتامین در انگور به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی شناخته می شود.

انگور برای کبد و کبد چرب مفید است

انگور قرمز برای کبد بسیار مفید است و می تواند کبد را از سموم پاک کند. انگور قرمز به عنوان یک ادرارآور قوی و طبیعی عمل می کند و به بهبود عملکرد کبد کمک می کند. علاوه بر این، استفاده از انگور قرمز برای درمان کبد چرب نیز موثر است.

درمان میگرن با انگور

بهبود سردردهای میگرنی از دیگر خواص انگور است. آب انگور رسیده یک درمان خانگی مهم برای میگرن است. برای درمان میگرن باید صبح ها کمی آب انگور تازه بدون مخلوط کردن با آب ساده بنوشید.

آب انگور و عصاره هسته انگور سردردهای میگرنی را درمان می کند. سردردهای میگرنی می توانند دلایل مختلفی داشته باشند، مانند عدم تعادل شیمیایی در بدن، کمبود خواب، تغییرات آب و هوا یا کمبود مواد مغذی در بدن. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه باعث تسکین درد میگرن می شود.

درمان یبوست با انگور

انگور یکی از موثرترین درمان های یبوست است. آنها به دلیل داشتن اسیدهای آلی، قند و سلولز در دسته غذاهای خوشمزه قرار می گیرند. آنها همچنین با تنظیم عملکرد ماهیچه ها و روده های روده، یبوست مزمن را درمان می کنند.

انگور حاوی مقدار زیادی فیبر نامحلول است و هنگامی که پس از خوردن از دستگاه گوارش عبور می کند جامد می ماند. با افزایش حجم فیبر، تشکیل مدفوع و خروج آن از بدن آسان تر می شود. اما در صورت وجود مدفوع آبکی یا اسهال، باید از مصرف انگور خودداری شود. فیبر غیر قابل جذب نمی تواند آب را از روی صندلی جذب کند و آن را خشک کند. انگور فیبر محلول بالایی ندارد.

با خوردن انگور به کاهش فشار خون کمک کنید

خوردن یک فنجان انگور یا ۱۵۰ گرم از آن، ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم به شما می دهد که حدود ۶ درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم است. مصرف کم پتاسیم می تواند خطر ابتلا به فشار خون را افزایش دهد و در نتیجه باعث ایجاد مشکلاتی در بیماری قلبی و سکته شود.

تحقیقات انجام شده بر روی ۱۳۰۰۰ بزرگسال نشان می دهد افرادی که در رژیم غذایی خود پتاسیم بیشتری نسبت به سدیم دریافت می کنند، بیماری قلبی کمتری دارند و نسبت به دیگران عمر طولانی تری دارند.

انگور و درمان بیماری های کلیوی

انگور حاوی مقدار زیادی آب است و به همین دلیل به عنوان یک داروی طبیعی شناخته می شود. به همین دلیل استفاده از انگور باعث دفع سموم موجود در کلیه ها می شود.

انگور و درمان کم خونی

یکی دیگر از خواص انگور این است که می تواند به درمان کم خونی کمک کند. انگور حاوی مقدار زیادی آهن است و به همین دلیل برای درمان کم خونی و مشکلات ناشی از آن بسیار مناسب است.

کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با خوردن انگور

رسوراترول، پلی فنول موجود در انگور، سطح پپتید آمیلوئید بتا را در بیماران آلزایمر کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که انگور می تواند سلامت مغز را افزایش داده و شروع بیماری های مزمن سیستم عصبی را به تاخیر بیندازد.

در یک مطالعه، مشخص شد که آب انگور می تواند عملکرد مغز را در افراد مسن با علائم خفیف اختلال شناختی بهبود بخشد. تحقیقات بیشتر برای تعیین ارتباط دقیق بین ترکیبات انگور و سیستم عصبی در حال انجام است.

کمک به سلامت قلب با خوردن انگور

خاصیت انگور قرمز به دلیل میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آن است که به سیستم قلبی عروقی کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در انگور قرمز التهاب را کاهش داده و رگ های خونی را شل می کند و همچنین خون را رقیق کرده و مانند آسپرین از لخته شدن پلاکت ها جلوگیری می کند.

این مواد مغذی معمولاً در پوست و دانه های انگور قرمز یافت می شوند. برای بهبود کار قلب می توان از خواص انگور قرمز استفاده کرد; از آن استفاده کنید و به رژیم غذایی خود اضافه کنید، اما به یاد داشته باشید که انگور می تواند قند خون را افزایش دهد، بنابراین خوردن بیش از حد توصیه نمی شود.