27
شهریور

طرز تهیه استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه کشتن استیک را به کمال بیاموزید؟ چند چیز استیک خوشمزه و نرم با پوسته ای نرم و دودی درست می کند.

بیشتر دنبالش نروید – ما چند نکته آشپزی برای تهیه یک استیک کبابی سریع و مناسب داریم.

مرحله 1: گوشت گاو با روکش مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین گوشت گاو بدون چربی برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی مرمر ، که چربی سفید چربی موجود در گوشت است ، بو داده شود.” چربی سنگ مرمر هنگام خوردن استیک ذوب می شود و طعم بیشتری می بخشد. در حالی که گوشت خوشمزه و لطیف است. “

استیک خام پخته شده روی سنگ مرمر

اگر به غذاهای چرب نگاه کنید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص تغذیه در Beachbody ، می گوید: “گوشت گاو بالا یک گزینه خوشمزه اما کم مصرف برای اعدام می سازد.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر مناسب برای استیک گوشت عبارتند از:

  • استیک Sombina (به عنوان مثال نوار نیویورک و کانزاس سیتی)
  • استیک ریبی
  • بالای استیک سنبلچه
  • مینیون توری و فلفل دلمه ای
  • زیپو در کناره استیک

خمیر استیک شما باید یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا بدون پختن بیش از حد گوشت داخل آن ، یک زغال چوب خوب ایجاد کند.

استثنا استیک یا دامن پهلو است ، که باید بعد از پخت نازک و در مقابل دانه بریده شود تا رشته های ماهیچه ای محکم تر شکسته شود.

این استیک ها بهتر است با تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: استیک در آماده سازی و فصل

قبل از سرو ، استیک خود را با یک حوله کاغذی بشویید تا یک منطقه خشک برای نگهداری ادویه جات ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای اینکه طعم بهتر به گوشت وارد شود ، استیک را از هر دو طرف به شکل متقاطع علامت بزنید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل بپزید.

یا ، ادویه استیک را زودتر از مغازه خواربار فروشی تهیه کنید. همچنین می توانید موارد دلخواه خود را با ترکیب موارد زیر سفارشی کنید:

  • سیره
  • روی کشتی
  • سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • جعفری پرک
  • لیمو
  • کش دار

برای پوسته های سخت تر یا استیک های قوی تر ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – که اغلب با روغن و اسید تهیه می شود – استفاده کنید تا استیک نرم تر از خامه خشک شود.

اجازه دهید استیک ها حداقل 30 دقیقه بجوشند تا طعم آن خیس بخورد.

ماریناد معمولی استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

استیک های واقعی خود را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه روی میز بمانند تا به دمای اتاق برسد.

پخت استیک در هوای سرد به این معنی است که داخل استیک نیاز به پخت طولانی تر دارد ، که می تواند منجر به ظاهر پخته شود.

مرحله 4: در توری های داغ و تمیز بپزید

استیک را روی گریل بپزید

حالا که آماده اید ، وقت آن است که یاد بگیرید استیک را کباب کنید. شروع با یک کوره تمیز یک نشان زیبا و منحصر به فرد به استیک خانگی شما می بخشد.

“روغن را روی گریل مسواک بزنید تا استیک به توری ها نچسبد. استیک یک گوشت سریع پخت است که به یک کباب گرم و گرم در دمای 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد.

استیک چقدر باید روی کباب پز شود؟ هر دو طرف چطور؟

تعیین زمان پخت و پز برای استیک سخت است زیرا بستگی به اندازه استیک ، ضخامت و سرو دلخواه شما دارد.

  • می توانید استیک ها را برای 2-3 دقیقه روی گریل قرار دهید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • استیک ضخیم تر باید بیشتر بپزد ، اما بهتر است آن را بیش از حد نپزید ، مقدار غذا را بررسی نکنید و پخت و پز را در صورت نیاز نگه دارید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را می بندید؟

“اگر استیک شما ضخیم تر از یک اینچ است ، درب آن را ببندید تا اجاق گاز مخلوط کننده ایجاد شود. اگر پهلو یا دامن استیک دارید ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، شما قرار نیست قبل از تهیه استیک ، از هر دو طرف آن کاوشگر خوب را دریافت کنید. “

برای توجیه هدیه ، می توانید استیک را برش دهید تا طعم خود را از دست بدهد.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست صاحب آن است ،” قبل از اینکه فکر کنید گوشت تمام شده است و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن ، گوشت را بررسی کنید. در دمای 5 درجه فارنهایت درجه حرارت را پایین بیاورید تا دمای پخت پایین بیاید ، سپس به مدت 10 دقیقه با فویل بپوشانید.

اگر دماسنج گوشت دارید ، از جدول زیر برای اندازه گیری میزان استفاده کنید و پخت استیک را تا زمانی که دوست ندارید ادامه دهید.

ارائه استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

نکات ویژه در مورد نحوه سرخ کردن دامن پهلو یا استیکمک کی کلارک گفت: “توجه داشته باشید که این برش ها کوچکتر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به تحویل مورد نظر شما طول می کشد.”

این کباب پز را با دقت دنبال کنید!

مرحله 5: استیک را قبل از برش تکرار کنید

استیک آماده سرخ شده با سبزیجات در یک بشقاب

اگر استیک را بعد از اتمام آن برش دهید ، آب خارج می شود و استیک کمی سردتر برای شما باقی می ماند.

استیک خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب میوه ها ته بگیرد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این به استیک اجازه می دهد تا پخت را نیز به پایان برساند.

توصیه می کنیم دانه ها را برش دهید زیرا ماهیچه ها را به قطعات کوچکتر تقسیم می کند و استیک کمتر خوش طعم می شود – این فرآیند برای برش های سخت مانند ورقه استیک ضروری است!

برای سایر برش ها ، از استیک هرطور که دوست دارید لذت ببرید.

به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه هستید؟ به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را از طریق دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.