7
شهریور

طرز تهیه سبزیجات با طعم خوب


اگر فقط سبزیجات ساده نمی خورید ، دست خود را بالا بگیرید! هاه من 20 روش برای طعم دادن سبزیجات (واقعاً!) را با غذاهای ساده و کامل و تکنیک های آسان پختن به اشتراک می گذارم.

همبرگر و سالاد در بشقاب های سفید

شلوار خود را بپوشید!

مطمئناً برخی از آنها لوبیا سبز خام می خورند یا گوجه فرنگی رسیده * * را دور از دسترس می خورند ، اما بیشتر اوقات آنها باید کمی از سبزیجات را لیس بزنند تا بهترین طعم را بدست آورند.

شاید تعجب آور نباشد که من واقعاً سبزیجات را دوست دارم ، اما من به ندرت آنها را به صورت خام و حتی بدون پانسمان آنها می خورم.

ما در خانه KERF سبزیجات زیادی می خوریم. اگر ما یک سالاد ساده رومی یا کلم بروکلی خشک شده بخوریم ، خیلی سریع از بین می رود. و می دانستم که دوست ندارم سبزی بخورم.

* بله ، من می دانم که گوجه فرنگی رسیده است. اما برای همه اهداف عملی ، من فکر می کنم این یک سبزی است.

اگر سبزیجات را دوست ندارید ، این مقاله برای شما مناسب است.

و اگر از قبل عاشق سبزیجات هستید ، امیدوارم نکات یا تکنیک های جدیدی برای جذابیت غذاهای مورد علاقه خود بیابید. ..

من فکر کردم که لیست برخی از روشهای مورد علاقه ما برای بهبود و پخت سبزیجات مفید است.

در اینجا طعم ها و تکنیک های غذای اصلی ما آمده است!

20 راه برای بهبود سبزیجات خوب

1) لیمو ، شوید ، خردل

این ترکیب برای لوبیا سبز است. دانه های خردل دیژون ضخامت ، شوید تازه یا خشک طعم را اضافه می کند و لیمو همه را روشن می کند.

2) سبزیجات پخته شده را در پستوی آماده بریزید

بهتر از پستو نیست! این Herbs de Provence Pesto را امتحان کنید.

3) کیک با پارمزان

پنیر پارمزان را با کدو حلوایی یا برش های تخم مرغ بپاشید و تفت دهید تا پنیر قهوه ای شود (حدود 20 دقیقه).

4) “سیب زمینی سرخ کرده” درست کنید

این یکی از روش های مورد علاقه ما برای خوردن بامیه و سیب زمینی است. سیب زمینی ها یا سیب زمینی ها را در کمی روغن زیتون و نمک بریزید و تفت دهید یا تفت دهید تا نرم شوند. در یک عمل “سرخ شده” در سس گوجه فرنگی فرو کنید.

پانک بامیه

5) بهتر است دانه های ذرت بو داده باشد

این روش مورد علاقه ما برای خوردن بیشتر بامیه است! با خوردن همه چیز ، مقداری تخم مرغ و ذرت بخورید و سبزیجات را تا Old Bay میل کنید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که میخچه ها سرخ شوند در فر بپزید.

6) بیکن را بردارید

چند بیکن را مخلوط کرده و روغن را برای تهیه سبزیجات یا سایر سبزیجات نگه دارید. این نیست نی سالم ترین راه است ، اما مطمئنا طعم زیادی می بخشد. و پختن سبزیجات با بیکن بهتر از پختن چیزی مانند دونات یا استیک در روغن بیکن است!

7) کمی افرا اضافه کنید

روش ما برای تهیه پیاز سبز این است که دو بیکن بخوریم و آن را از تابه خارج کنیم. سپس سبزی ها را اضافه کنید تا نرم و خشک شوند و در انتها با یک یا دو قاشق چای خوری شکر افرا بریزید. ترکیب ترکیبی شیرین و شور فقط مقدس است! اگر بیکن ندارید ، فقط کمی شربت افرا با کیفیت بالا برای همه سبزیجات مانند سبزی خردل ، سبزیجات یا کلم پیچ بخورید تا تلخی آن نرم شود و عمق آن بیشتر شود. لمس دود مایع باعث افزایش عمق بدون کالری و چربی نیز می شود.

8) اونا رو چیپ کن

در حالی که ما سبز صحبت می کنیم ، کفش های کلم پیچ را فراموش نکنید!

چیپس کلم سرخ کن هوا

9) فلفل قرمز دودی

ادویه آشپزخانه مورد علاقه من. با همه سبزیجات خوبه! ما مخصوصاً دوست داریم آن را کباب کنیم.

10) گیاهان پرووانس

یکی دیگر از آنها هنگام پخت خوب است – برخلاف بیشتر سبزیجات “معمولی”. با سس سالاد خیلی خوبه!

11) سس مخصوص

کمی با سسی مانند Prust Pete’s’s Mustard Glaze (خوب با لوبیا سبز!) یا Bone Suckin ’Sauce ترکیب کنید.

12) سرکه بالزام

فقط نوع قدیمی انجام خواهد داد! همه چیز را هم بزنید تا تمام شود یا بپزید تا کمی غلیظ شود.

13) کاهش از

از مومیایی تا آبجو (بله!) ، بجوشانید تا غلیظ و شربت شود. از لوبیا گرفته تا قارچ گرفته تا کلم بروکلی از همه چیز استفاده کنید.

14) مجازات شد

به سلامتی خانواده سبز روشن روغن زیتون ، آب لیمو و نمک را به کلم و کلم پیچ شستشو دهید و ماساژ دهید تا دستان شما سفت شوند (حدود 5 دقیقه). اسید و ماساژ کلم پیچ را شکسته و خوردن آن را به صورت خام راحت تر می کند. ما عاشق سالاد کلم پیچ با آب لیمو ، فلفل قرمز و آووکادو به همراه کمی سرکه بالزامیک برای شیرینی هستیم ، یا این ماساژ کیل سزار را با مواد خانگی امتحان کنید.

سالاد کلم سزار چرب شده

15) جک

جشن دیگر شیرین + مرزه ، طعم های متنوع با یک قاشق غذاخوری خردل و کمی روغن زیتون ، یک پانسمان شیرین را برای تزریق گیاهان خوشمزه – مانند رادیکیو بو داده ، درست می کند.

16) دارچین + کاین

اگر سیب زمینی شیرین را به عنوان سبزیجات حساب می کنید (مطمئنم!) ، ترکیبی از دارچین و کاین روش مورد علاقه ما برای تهیه سیب زمینی شیرین در فر است. سپس ما را در روغن زیتون و نمک غوطه ور کردند و روی هر کدام پاشیدیم. من طعم تلخ و شیرین آن را دوست دارم.

سیب زمینی سرخ شده

17) حنا و گریل

طعم همه سبزیجات با طعم روغن زیتون و نمک بهتر می شود. جوانه بروکسل برشته ما در زمستان مورد علاقه من است!

این دستور تهیه لازانیا کدو سبز را بررسی کنید.

قاشق گوجه فرنگی بو داده با کدو سبز

18) پنیر اضافه کنید

به سالاد کاپرس ، پارمزان رنده شده داغ یا پنیر آبی بپوشید که یقه سبز آن را بریزید. پنیر طعم زیادی می بخشد.

19) روغن نارگیل و کره

این یکی از بهترین روش های طبخ کدو و کدو است. روغن نارگیل یا کره نارگیل آب شده را بریزید و در تکه های گوجه فرنگی سرخ شده فرو کنید.

20) یک سالاد درست کنید و روی آن را خوب اضافه کنید & فیتائینگو

طعم لوبیا سالاد و فلفل دلمه ای در کنار jalapeño humapeus و پنیر بز طعم بهتری دارد. تهیه سس سالاد برای خود نیز یک بازی می سازد. این دستور العمل های ساده سس سالاد را که می توانید در خانه درست کنید امتحان کنید.

سالاد سبز در یک کاسه تمیز

همچنین می توانید از غذاهای اصیل زیر لذت ببرید: