5
شهریور

طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


زمان زیادی برای به نمایش گذاشتن مهارت های کمپینگ خود با همبرگر ، برات ، و هات داگ وجود دارد ، اما توصیه می کنیم امسال با هم یاد بگیرید و بر ماهی آزاد مسلط شوید.

عشق زیادی به ماهی قزل آلا کبابی وجود دارد.

ماهی قزل آلا ماهی ظریفی است ، به این معنی که دمای بالاتری نسبت به ماهی سفید نرم تر دارد.

همچنین افزودن طعم به طعم ماهی قزل آلا به طرق مختلف آسان است (ما در یک دقیقه به آن می رسیم).

هر طعمی را که انتخاب می کنید ، باید یک مرحله را کنار بگذارید.

در اینجا راهنمای شما در مورد نحوه طبخ ماهی قزل آلا که مرطوب و نرم است ، آورده شده است.

1. ماهی قزل آلا خوب انتخاب کنید

زنی که ماهی قزل آلا خام را روی تخته می برید

اشلی نادر ، RDN ، بنیانگذار Ashley Noelle’s Be Well ، پیشنهاد می کند از بازار ماهی محلی به دنبال ماهی آزاد وحشی و صید شده باشید.

چربی های صابون های قزل آلا نسبت به صابون های ماهی قزل آلا کمتر است.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای اسید چرب امگا 3 سالم تری نسبت به ماهی قزل آلا است ، اما دارای امگا 6 بیشتر و چربی های ناسالم است.

2. در مورد نحوه پخت آن تصمیم بگیرید

ماهی قزل آلا روی تخته سرو سرو می شود.

نحوه طبخ ماهی قزل آلا خاص نیاز به برنامه دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی های خود را روی چوب بپزید ، حتماً آنها را حداقل یک ساعت قبل خیس کنید.

اگر به استفاده از تخته علاقه دارید ، ماهی قزل آلا Cedar Plank with Maple Glaze را امتحان کنید.

اگر فیله ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی ماهی نگذارید.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز کرده و از خشک شدن آن جلوگیری کنید

هنگامی که آماده تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در کاسه ای بشویید و قبل از ذبح یا تقدیس آن را کاملاً خشک بکارید.

اگر با ماهی قزل آلا روی پوست کار می کنید ، این فرایندی نیست که بخواهید طی کنید.

او گفت که برای به دست آوردن پوستی صاف ، فیلت ها باید کاملاً خشک شوند.

4. آسیاب خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی آزاد ماهی تابه خود را بردارید ، حتی اگر از بسته بندی استفاده می کنید.

بهتر است ابتدا کار را انجام دهید تا اینکه یک پوست ماهی قزل آلا سرد را از دست بدهید یا با فویل بپیچید زیرا به گریل می چسبد.

5. از ماهی قزل آلا خود لذت ببرید

اگر قصد دارید ماریناد درست کنید ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر پیشنهاد کرد که ماهی را ترش کرده و قبل از ذبح چند ساعت در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او با نارگیل (به جای سویا بدون گلوتن) و عسل ترکیب می شود تا قوام آمونیاک را متعادل کند.

مک کی کلارک گفت ، اما می توانید نمک را روی آن بپاشید و آن را با روغن چرب کنید ، سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از پخت بماند.

این آمادگی به پخت ماهی قزل آلا کمک می کند تا خوب بپزد.

6. ماهی تابه را گرم و روغن کنید

شما باید یک مشعل گاز بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

اگر با زغال سنگ کار می کنید ، قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا اجازه دهید تا خرچنگ به مدت 20 دقیقه گرم شود.

چرب کردن با روغن خطر ماندن ماهی شما در دشت را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا را به آن اضافه کنید

سرانجام ، اینجاست که جادو ظاهر می شود. مک کی کلارک گفت: اگر از پوست ماهی قزل آلا برای پوست خود استفاده می کنید ، مجبور نیستید به عقب برگردید.

شما باید موقعیت گلدلاک را در سنگ زنی خود برای بهترین محصول انتخاب کنید.

او پیشنهاد می کند: “مکانی را به اندازه گرمترین و گرم ترین بدنه روی گریل انتخاب کنید.”

هنگامی که پوست برداشته می شود ، باید بسته را برگردانید ، اما این بدان معناست که شما وقت دارید که ماریناد طعم دار را از هر دو طرف مسواک بزنید.

(ما عاشق مرکبات و ادویه چشمان ماهی قزل آلا با رزین ماریناد نارنجی هستیم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت بسته شما دارد ، اما نیازی به محدودیت زمانی ندارید.

نادر توضیح می دهد که می توانید آن را تا زمان جدا شدن فیله از چوب بپزید.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک کاسه

با این وجود که ماهی پخته خود را دوست دارید ، مک کی کلارک توصیه می کند که فویل آلومینیومی را پس از برداشتن از کوره بپوشانید.

نگهداری کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که گوشت دارای بافتی آرامش بخش است و حتی حضور هدیه را تضمین می کند.

وقتی به سطح هدیه ای رسیدید که از آن راضی هستید ، می توانید طعم بیشتری به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رشته فرنگی میسو ، سس سویا و کشمش تازه” استفاده کند ، که قبل از سرو اضافه می کند.

به دنبال نکات آشپزی و اطلاعات بیشتر غذا هستید؟

به BODNutrition.com بروید و با دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix ، رژیم غذایی سالم را برای مدت طولانی یاد بگیرید.