17
شهریور

مصرف آووکادو ، اتساع شکم و تحمل خوراکی گلوکز در افراد دارای اضافه وزن و چاق: رژیم غذایی


خلاصه

زمینه: اگرچه مصرف آووکادو با اندازه زیر شکم ارتباط دارد ، اما آگاهی از اثرات مصرف آووکادو بر چربی شکمی و پاسخ قند خون محدود است.

هدف: اثرات مصرف آووکادو بر چاقی گوارشی ، مقاومت به انسولین ، آزمایش تحمل گلوکز خوراکی (OGTT) و تکثیر سلولی مورد بررسی قرار گرفت.

روش: 105 نفر از افراد 25 تا 45 ساله (61٪ زنان) با BMI 25 کیلوگرم بر متر مربع به مداخله اختصاص داده شدند (N = 53) که رژیم روزانه با هش آووکادو تازه یا پیگیری دریافت کرده بودند. (تعداد = 52) که رژیم غذایی ایزو کالری با همان مواد بدون آووکادو به مدت 12 هفته دریافت کردند. از DXA برای ارزیابی نتیجه اولیه چربی شکمی استفاده شد [visceral adipose tissue (VAT), subcutaneous abdominal adipose tissue (SAAT), and the ratio of VAT to SAAT (VS Ratio)]به گلوکز و انسولین سریع اثر برای ارزیابی اثر اولیه مقاومت به انسولین (HOMA-IR) و حساسیت به انسولین (شاخص ماتسودا) و فعالیت سلولهای β (شاخص انسولینوژنیک) با استفاده از OGTT مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات بین گروه ها با استفاده از ANCOVA مقایسه شد. دومین مطالعه بر اساس جنسیت انجام شد.

نتایج: گروه کنترل کاهش بیشتری در SAAT نشان داد [–54.5 ± 155.8 g (control) compared with 17.4 ± 155.1 g (treatment), P = 0.017] و نسبت VS افزایش می یابد [0.007 ± 0.047 (control) compared with –0.011 ± 0.044 (treatment), P = 0.024]به در میان زنان ، گروه درمانی کاهش بیشتری در مالیات بر ارزش افزوده نشان داد [1.6 ± 89.8 g (control) compared with –32.9 ± 81.6 g (treatment), P = 0.021] و نسبت VS [0.01 ± 0.05 (control) compared with –0.01 ± 0.03 (treatment), P = 0.001]به در مردان ، تفاوت قابل توجهی در تغییرات چربی شکمی یا پاسخ های قند خون مشاهده نشد.

نتیجه: مصرف روزانه آووکادو تازه توزیع چربی شکم را در زنان تغییر داد اما باعث بهبود حساسیت به انسولین محیطی یا عملکرد سلول β در بزرگسالان اضافه وزن و چاق نشد. این مطالعه در Clintrials.gov به عنوان NCT02740439 ثبت شده است. J Nutr 2021 ؛ 151: 2513-2521.

پیوند به PDF

پیوندها به مطالعات