23
شهریور

آیا همه غذاهای کم چرب بیش از حد پخته شده اند؟ : غذای مقوی


من یک سالاد مرغ کم چرب با ماست یونانی چرب و بدون سس مایونز درست کردم. تنها قند موجود در آن کمی عسل بود. وقتی آن را روی دوست پسرم آزمایش کردم ، او از من انتقاد کرد که می خواهم نسخه بدون چربی بسازم و می گوید چربی کامل سالم تر است. استدلال او این بود که غذاهای کم چرب “بیش از حد فرآوری شده” هستند. وقتی صحبت از غذاهای کم چرب مانند کلوچه های بدون چربی یا به طور کلی غذاهای بدون چربی بالا می شود ، با آن موافقم. وقتی از او پرسیدم پخت ماست کم چرب به نظر او چه چیزی را ناسالم می کند اما پاسخ مناسبی نداشت ، احساس کرد این مواد مغذی را حذف می کند.

آیا باید از همه غذاهای کم چرب یا محصولات تصفیه شده با قند زیاد اجتناب کنیم؟