20
شهریور

نحوه مراقبت از زغال: 9 نکته


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. یاد بگیرید که به جای استفاده از مدل های بنزینی قدیمی ، یک کوره ذغال سنگ را کنترل کنید.

در حالی که یادگیری نحوه سوزاندن ذغال خوب عشق زیادی دارد ، اما برای شروع ایمن چند نکته را باید بدانید.

به خواندن ادامه دهید و نحوه استفاده و استفاده از کباب پز ذغال ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج را که می توان از آنها اجتناب کرد ، بیاموزید.

فراموش نکنید که این راهنما را با نکات مفید آشپزی تابستانی ما ترکیب کنید که باعث می شود بازدیدکنندگان فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. از روش دودکش برای سوزاندن آن استفاده کنید

مردی از یک روش دود برای سوزاندن ذغال استفاده می کند

این روش نورپردازی است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ به دلیل سادگی آن را ترجیح می دهند.

شما باید استارتر دودکش را بردارید و سپس فقط دو قدم با روشن کردن کوره فاصله دارید:

  • ذغال مورد علاقه خود را به استارتر دودکش اضافه کنید.
  • یک تکه کاغذ کوچک را زیر گریل خود زیر گریل قرار دهید.
  • نامه را توضیح دهید.

و بس حرارت را از کاغذ بالا ببرید ، ذغال ها را تا بالای آن می سوزانید.

هاس توصیه می کند که به ذغال 10-15 دقیقه فرصت دهید تا کاملاً بسوزد.

سپس به محض سفید شدن آنها آماده هستید که ذغال را در قابلمه بریزید.

2. شما می توانید آسیاب خود را به سرعت به پایان برسانید

هنگام کار با معادن زغال سنگ باید زمان بیشتری را در نظر بگیرید. اینجاست که یادگیری کارکردن روی دروازه ها اهمیت پیدا می کند.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از The Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغتر می شود.” “فراموش نکنید که دروازه کوره را باز کنید تا هوا از طریق آتش پایین بماند.”

هاس افزود: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای یک دریچه کم و یک دریچه فوقانی هستند.”

او توضیح داد که قسمت پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین “اگر من بخواهم گلدان من به سرعت گرم شود ، دریچه هواکش کاملاً باز است و نیمه بالایی آن باز می ماند.”

3. دما را ثابت نگه دارید

برای بهترین نتایج خاموش کننده به گرمای ثابت نیاز دارید و این به دروازه های شما نیز می رسد.

هاس گفت: “هنگامی که به دمای مطلوب رسیدم ، مجاری پایینی من کمی بسته می شوند ، بنابراین پیام من ثابت می ماند.”

4. ثبت عناصر

هاس توضیح داد: “باد و دمای بیرون ، گرمای ذغال سنگ شما را کاهش می دهد ، که می تواند پخت و پز را طولانی تر کند.”

او می افزاید: “من همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه خود هنگام استفاده از زغال برنامه ریزی می کنم.”

5. از اجاق گاز دو ناحیه ای استفاده کنید

هاس می گوید: ممکن است دشوار به نظر برسد ، اما شما آن را سریع می دانید: ذغال را با لامپ خود در کنار گریل قرار دهید تا “یک طرف کوره گرم باشد در حالی که طرف دیگر در دمای پایین تر باشد”.

کیمزال می گوید: “غذاهای سریع پخت باید روی ذغال چوب قرار گیرد.” اینها شامل گوشت خوک یا استیک طرفدار سویا زنجبیل است.

وی افزود: “اگر غذا بیشتر بپزد ، می توان آن را در لبه های زغال قرار داد ، بنابراین حرارت غیرمستقیم دریافت می کند.” این روش را با سالاد رومی و سالاد گردو امتحان کنید.

از خطاهای ناشی از زغال سنگ باید اجتناب شود

بستن همبرگر ، وعده غذایی دیگر روی زغال

این اشکالات رایج هستند اما به راحتی قابل پیشگیری هستند. اطمینان حاصل کنید که از آنها برای تجربه پخت نرم تر اجتناب می کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط درب را باز کنید تا غذای خود را اضافه کنید یا روند پخت را تماشا کنید.” اگر مدام آن را بلند کنید ، “وقتی درب را باز می کنید ، گرمای زیادی را از دست می دهید و زمان زیادی طول می کشد تا ظرف شما را به روی حرارت برگردانید.”

7. آزار و اذیت روند

به خاطر داشته باشید که شما به زمان بیشتری برای تهیه زغال احتیاج دارید – اما ارزش قیمت آن را دارد!

اگر قبلاً دوبار درپوش را گذاشته اید ، پیش بروید و چند دقیقه دیگر به زمان آشپزی خود اضافه کنید.

۸ Sk مصرف زغال سنگ

هاس گفت می توانید از دروازه آسان برای بالا بردن یا کاهش دمای ذغال ذغال خود استفاده کنید – به شرطی که ذغال ذغال داشته باشید.

اینطور نیست که وقتی به دنبال راهی کم و آهسته هستید ، نتوانید از کمی ذغال سنگ استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در گلدان خود بگذارید

قبل از سوزاندن بریکت های جدید یا توده های زغال سنگ ، می خواهید خاکستر قدیمی را حذف کنید. کیمزال توضیح می دهد که ممکن است “خاکستر زیادی در دیگ وجود داشته باشد تا زغال سنگ بسوزد.”