19
مهر

گوشت کالری می شمارد



اکنون که تعطیلات نزدیک می شود ، من می پرسم که بهترین راه برای شمارش کالری بوقلمون ، ژامبون و غیره چیست؟ من دیروز ژامبون خریدم که حاوی 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در هر روز است. آیا پخته یا پخته نشده است؟ ؟ به من قصد دارم ژامبون را در فر بپزم ، سپس ژامبون را تقسیم کرده و سپس از یک ترازوی خوب استفاده کنم. آیا 3oz هنوز همان 120 کالری خواهد بود یا باید اندازه وعده غذایی خود را با تفاوت وزن پخته شده و پخته نشده تنظیم کنم؟ هنوز جواب روشنی در اینترنت پیدا نکردم. ممنون بابت وقتی که گذاشتید!

ارسال شده توسط / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]